Kalender für Aktivitäten und Veranstaltungen

Kalender für Aktivitäten und Veranstaltungen auf Landgut Hommelheide

Show: Grease is the Word

Grease is the Word vertelt het liefdesverhaal van Danny en Sandy en hun vrienden op Rydell High School. We gaan terug naar de jaren van Rock n’ Roll en vetkuiven. De show is een eerbetoon aan de succesvolle film en musical ‘’GREASE’’ De show gaat over Sandy en Danny die elkaar ontmoeten op vakantie. Ze worden verliefd en aan eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid van elkaar nemen. Later verhuist Sandy naar de woonplaats van Danny en gaat naar dezelfde school. Als het nieuwe schooljaar begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling tegen op Rydell High. Sandy beschrijft Danny als een romantische en superlieve jongen. Maar op school staat hij bekend als een vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten beginnen de problemen…
Aug
24

Show: Comedy Express

In deze Hilarische show gaan 2 entertainers proberen om +-75 comedysketches uitvoeren in maar +-50 min. Met behulp van bekende en populaire muziekfragmenten zorgen de entertainers ervoor dat het publiek continue met een grote glimlach aan het genieten zijn van de show.
Aug
26

Show: Oh happy day

De show is een parodie op de hilarische film en musical SISTER ACT. Whoopi is zangeres & danseres in een nachtclub. Op een avond gebeurt er iets verschrikkelijks. Een van haar collega’s wordt vermoord en daar is Whoopi getuige van. Daarom vlucht Whoopi naar het klooster zodat de moordenaar haar niet kan vinden. Eenmaal opgenomen door moederoverste in het klooster komt Whoopi er heel snel achter dat het leven heel anders is in het klooster dan dat ze gewend is. Daarom begint ze zich al heel snel te vervelen en besluit ze om een koor op te zetten in het klooster en dan begint de pret.
Aug
31

Show: De Speelgoedkamer

Er was eens een klein meisje dat dol was op haar poppen. Ze speelt elke dag met hen en doet dan net alsof het haar echte vriendjes en vriendinnetjes zijn. Op een avond gaat het kleine meisje slapen. En dan, als een wonder… komen plotseling haar poppen te leven. Vanaf dat moment beleeft het speelgoed elke nacht de leukste avonturen. Reis mee in dit wonderlijke kinderverhaal waarbij kinderen(gasten) zelf een rol spelen! Het meisje is dol op al haar poppen, maar één is echt haar lievelingspop. Ze neemt hem overal mee naartoe en ze zijn onafscheidelijk. Totdat het meisje op haar verjaardag een nieuwe pop krijgt. Eentje die veel stoerder en mooier is dan haar oude lievelingspop. Voortaan neemt ze de nieuwe pop overal mee naar toe. De oude lievelingspop voelt zich eenzaam en is verdrietig. Hij loopt weg, maar de andere poppen gaan hem zoeken. Wanneer ze hem weer vinden, vertelt de pop het verhaal van een eenzame cowboy. Alle poppen zijn blij dat ze hem hebben gevonden en nemen hem weer terug naar de speelgoedkamer.
Sep
2

Mottowochenende: Limburg auf Rädern mit dem Auto

Tourfahrt durch die Landschaft von Limburg mit dem Auto; spezielle Autos, Oldtimer, Sportautos.
Sep
15
-
Sep
17

Mottowochenende: Rhythmus

Ein Wochenende, das sich um Percussion dreht. Mit Performances von einer Percussion-Gruppe, einer Schlagzeugband, einem Percussion-Workshop etc.
Sep
29
-
Okt
1

Mottowochenende: Billardturnier

Gemütliches Turnier, in dem Gewinnen das Wichtigste ist, aber Geselligkeit darf sicherlich nicht außer Acht gelassen werden.
Nov
3
-
Nov
5

Mottowochenende: Spaß mit Wissenschaft

Durch fesselnde Beispiele und Experimente lernen Sie die Arbeitsweisen der Natur kennen.
Nov
17
-
Nov
19

Mottowochenende: Dartturnier

Gemütliches Turnier, in dem Gewinnen das Wichtigste ist, aber Geselligkeit darf sicherlich nicht außer Acht gelassen werden.
Nov
24
-
Nov
26

Winterurlaub

Die ganze Zeit über eine winterliche Atmosphäre im Park. Verzauberndes Licht mit einer Eislaufbahn und einem gemütlichen Marktplatz mit verschiedenen kleinen Häusern, in denen sich kleine Läden befinden. Dies ruft die ultimative Weihnachtsatmosphäre hervor.
Dez
16
-
Jan
7